Voddler är fan bäst!

Först måste jag nämna att jag hittat min Klick! tidning som jag nästan gråtit över att inte ha hittat! Jag blev mycket glader!

Sen så måste jag hylla mitt nya favoritprogram Voddler! Shit, jag älskar att titta på film och detta är rena himmelriket! Massor av gratis filmer och faktiskt några asiatiska skräckisar (vilket jag älskar) som är riktigt bra! Denna veckan har jag sett 10 filmer (hitills) och det ska snart bli 11. Idag har jag sett "A Teatchers Crime", "G.I Jane" och jag håller på med "Saw IV" som ska följas av "Rosemary's baby" tror jag... eller kanske "One missed call".


Om 10 dagar ska jag se "The Wolfman" på bio och lägger därför upp trailern!


Ajsis!

Jag har jätteont i min mage! Kan inte ens stå upp...

Vem fan ska vinna?

Cimon åkte ut igår ur "Paradise Hotel"! Fy fan, hur ska detta sluta? Detta är ju tragiskt! Jag funderar på att kanske starta en mindre version av min deppighet när Nicklas Hocker åkte ur "Idol 2009"... Den var oförglömlig!
Jag bestämde mig för att vara deppig över detta i 4 dygn, 3 timmar och 14 minuter har jag för mig. Det blir med andra ord 99 timmar och 14 minuter. Det är inte illa! Men jag funderar på något i stil med 10 timmar, det låter trovärdigt. Fyfan, jag ska slå Jackie om jag ser henne!
Nog med "Paradise Hotel", nu ska vi snacka om seriösa saker. Om jag kommer på något som är vettigt att skriva.


Jag har sjukt tråkigt i skolan!

Vi ska skissa på en hemsida just nu, men jag tycker att det är väldigt segt och tråkigt. Eftersom att jag inte kommer att få betyg på denna hemsidan gör att det känns ännu mer segt... Eller det är nog anledningen.
Jag har precis visat Fanny som sitter bredvid mig lite heta klipp med Rob Pattinson där han har lite kul med en kille. BLÄ! Har skivit innan att man inte ska se den filmen, och det håller jag fast vid. Skulle bara äckla henne lite. Ska jag vara seriös så blev jag minst lika äcklad. Det var bättre att se scenen med en kudde framför huvudet och en skrattande Gabriel bredvid sig. Det måste ha sett kul ut, jag skrikande med en kudde för huvudet och Gabriel skrattande. Usch och fy! Nu ska jag tänka på något roligare och faktiskt jobba lite.


Hur kan man gilla någon som inte...

...har någon chans i världen att existera?

Hur kan man ha en crush på någon som inte existerar? Det är ett ganska intressant ämne. Att vara värsta fanet av någon som inte existerar? Var bor alverna? Piraterna? Var på vår runda jord ligger Hogwarts? Det är så mycket att dölja och det hade ju varit lite skumt. Vi människor är inte helt dumma i huvudet!
Nu för tiden kan man ju göra och hitta allt möjligt. Fast visst vore det kul att hitta en värld på en annan planeten jorden. Kanske Pandora från "Avatar" filmen, vara i skogen och träffa massa na'vis (heter dom så?), fett coolt! Alla underliga ting är coola. Jag hade inte tvekat en sekund på att byta ut mitt liv mot en sån värld. Jag funderar på att bli pirat eller vampyr i mitt lästa liv. Eller Bella Swan, då får man Edward Cullen på köpet! Det är inte att leka med. Verkligen inte.


Jag har gjort en jättefin lista där man ser först hur dom ser ut på riktigt och sen hur dom ser ut i en eller två overkliga filmer.


Vem undviker vem?

Idag har jag varit hos ögonläkaren för att mitt ena öga har ett seriöst problem. Helt plötsligt så börjar ena ögat fucka så att jag ser dubbelt, som att man är packad... (& hur vet jag det?) Jag fick såna coola ögondroppar som gör pupillerna gigantiska! Jag såg ut som en hungrig vampyr, MUMS! Sen skulle jag få någon konstig pappersremsa som skulle ligga i ögat runt fem minuter. Det var nog några av dom mest obehagligaste fem minuterna i mitt liv! Jag kunde inte ha ögonen öppna för att det gjorde ont när jag blinkarm, men även om jag blundade så rör ju sig ögonen i alla fall och det gjorde ont som fan! Nej, ont så in i helvete!
Men självklart så sa läkaren att inget var fel och jag fick gå hem med mitt öga som fortfarande helt fucked up! (Förlåt för att jag svär så mycket...)

Sen när jag kom hem så såg jag fram emot att se eftermiddagens avsnitt av Simpsons, Family Guy och Scrubs MEN dom visade ju samma avsnitt som igår! Är dom helt dumma i huvudet? Dom kan ju inte visa samma avsnitt...

En kul nyhet är att jag och Madicken är 555 bäst på Disturbia med Rihanna som duett i hela världen... WOW!

Grrrr... Blir helt nervös av denna videon.
Måste sluta gråta till musikvideos och trailers! Det är fan inte normalt! Klarar inte av att inte gråta till någon video som visar den sorgliga sidorna av New Moon... PINSAMT!

Korallröda naglar!

I'm getting bored waiting 'round for you...

I skrivande stund skulle jag precis klistra in ett citat från "Feeling Sory" med Paramore... Och när jag ska klistra in så bara kommer Paramore på TV med "Brick by boring brick". Skumt! Men den videon är iaf sjukt söt och därför ska jag länka till den längst ner!
Jag tänkte gå en runda i stan med min tomma plånbok. Jag var helt säker på att jag skulle få mina pengar imorgon, men nej! Eftersom att jag fyllde år så sent förra året så fick jag barnbidrag den 20nde året ut, men nu när jag inte får pengarna den 20nde utan den 25e. Vilket är på måndag. Jag som behövde nya hörlurar! Blääääääääää! Men jag får överleva tills dess.
Devin ska lära mig spela "Halo", jag är sämst i världen! Jag testade i helgen och jag dom typ 60 gånger på 15 minuter... Pinsamt!
& jag har kommit på ett nyårslöfte, sluta bita på naglarna en gång för alla. Jag har målat dom korallröda och jag ska göra allt för att ha nagellacket på!



Intresseklubben anteknar!

Nu är det mycket att skriva ner. Jag börjar från början, om det nu finns en början.

1. Nicklas Hocker har lagt upp en YouTube länk på sin blogg som länkar till en låt/video som jag har lagt upp! Jag blev jätteförvånad när jag såg det, men glad! Att småsaker kan göra en så glad.
2. Jag ska byta klass och linje! Så att i höst så att jag kommer att gå om 1an med alla 94orna, troligen bara killar eftersom att jag ska byta till IT.
3. Jag och min syster är bäst på Poker Face på Lips. Vi är 234 bäst i världen på duett. Västa coolt!
4. Min sköldpadda, Dixie, har inte vaknat än och jag saknar henne och där med ändrat min bakgrundsbild till en fin bild på henne.
5. Vi håller på med HTML koder i skolan och jag gjorde världens finaste hatbild på Jacob/Taylor!
Toppen lista!


MIN HATBILD:


Skola + Snabba Cash

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska sluta. Sen efter lunch så ska jag till yrkesgrejset och snacka om hur jag ska lägga upp mitt schema fram till sommaren. Eftersom att jag ska byta linje till hösten så är det ingen mening att jag fortsätter med medieproduktion eftersom att den krusen fortsätter i tvåan och jag får 0 poäng hur mycket jag än presterar... Riktigt dåligt. Men jag ska snacka om hur man kan lägga upp det. Min plan är att få läsa ett tillvalsämne som man väljer till i tvåan/trean på mina luckor och får poäng i det redan nu. Några säger att jag borde vara kvar och lära mig webbdesign, men fattar ingen att det kommer jag ju att läsa när jag går IT också. Varför kan jag inte bara försöka hitta en läsning där jag får poäng?


btw, ikväll är det snabba cash!


Nyckelpiga

Ska snart och rönkas på sjukhuset, är livrädd. Jag har lust att backa ur... Eller jag vill backa ur. Mamma kommer bli väldigt sur då. Men det löser sig, hoppas jag.

Anna ska ha fest för att hon fyllt 20 och jag har fått den stora äran till att bli bjuden. Mycket trevligt. Man ska klä ut sig till djur och jag funderar på nyckelpiga eller fjäril. Det var någon (jag) som sa till någon att jag kunde klä ut mig till en vampyr. Edward säger ju faktiskt "I'm the wold's most dangerous predator", men det räknas ju inte.



Hayley har klippt sig, som mig!




Hayley har klippt sig och jag tycker det är en aning likt mitt... Eller?

Min Klick! är efterlyst

Jag har tappat bort förra veckans Klick (bilaga till Aftonbladet) och det är katastrof! Jag har nästan alla nummer det senaste 1,5 åren och har tappat bort det senaste nummert!!! Eller det är inte jag som tappat bort den, det är mina föräldrar. Jag letade och trodde att jag hittade tidningen som såldes vid nyår men den var från förr, förra året. Gud, det lät som en evighet... Nu har man ju börjat säga "det gjorde jag förra året" ovs. Helt sjukt att tiden har gått så snabbt.
Var i stan idag. Det var meningen att jag skulle ta blodprov men när jag kom till sjukhuset så var provtagningen stängd. Efter sjukhuset så stack jag till bion för att ta ut biljetter till "Snabba Cash" till premiären nästa fredag. Det ska bli mycket trevligt att se om den är bra eller ej. Dom som har sett den säger att den är sjukt bra och jag hoppas att jag håller med dom.
Trallala...



Kul klipp:

New Moon Parodi av The Hillywood Show


J'veux ton amour, et je veux ta revanche. J'veux ton amour, je ne veux pas être l'ami.

Trallala...
Jag och Gabriel sitter och kollar på "Mean Girls". Den är jätterolig, har inte sett den på jättelänge. Det är en ultimat tjejfilm som man kan se om och om igen. Det är väl den och "John Tucker must die". Fast jag kan ju se nästan alla filmer flera gånger, eller jag ser de flesta filmerna mer än en gång.
Innan var vi ut och gick en runda. Svinkallt! Jag var ju så dum att jag inte tog på mig tjocka strumpor så att mina strumpor var ju helt blöta. Dumt, dumt Nicolina.
Aja, nu ska jag titta klart på filmen och sen damsuga lite följt av "Mirrors Edge", tror jag.

B-B-B-B-E-R-O-E-N-D-E

Jag skäms av att jag inte kan sluta sjunga denna...




Mirrors Edge

Köpte Mirror's Edge igår. Har spelat nästan hela dagen, i alla fall 3 timmar, hitills. Jag som har så dåligt tålamod har lyckats ganska bra. Har spelat 1 kapitel och har ju "bara" 10 kvar. Tydligen så är det första kapitlet hälften så långt som dom andra. Gosh! Nu ska jag spela vidare!


Faith som man spelar som i spelet;

Faith som man spela i Mirror's Edge

RSS 2.0