Snart är det nytt år!

Får skriva hur 2009 var imorgon, värsta trevligt!

Idag är Gabriel här hos mig, vi skulle vara tråkiga och inte fira nya året som en jättestor grej. Men vi har kollat på film! "Little Arshes" (Rob Pattinson) började vi med att se, och jag har tre ord att säga om den SE DEN INTE! Att se Rob vara lite halv bögig hade jag klarat av, men där var scener i den filmen som jag inte kommer att glöma på ett tag...  Usch, tittar i min "Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion" bok som jag fick i julklapp för att få bort bilderna från mitt huvud, det funkar sådär. Det kommer säkerligen att lösa sig, snart. Sen sjöng vi lite Lips, vilket var väldigt roligt! Jag kommer aldrig att sluta ha "Poker Face" på huvudet! "P-p-p-p-poker face". Nu ska vi se klart vår gemensama favoritfilm "Linas Kvällsbok", vi kan replikerna och boken utantill! Men får se klart den nästa år. Vad konstigt det låter! Men det är ju sant.
Nu ska vi gå ut och se dom fina raketerna och skåla lite med jordgubbsvin! Sen ska vi gå en fin liten runda och njuta av det nya året.


Funderingar

Jag har haft denna bloggen sen i åttan och inte riktigt använt den. Det har flippat lite fram och tillbaka på om jag ska börja blogga eller inte. Nu tror jag faktiskt att jag ska dra igång bloggen på riktigt. Senaste gången jag skrev ett par inlägg var innan "bloggvågen" drog igång och blogg blev en mainstreamgrej som alla sysslade med. Det är det kanske fortfarande, vad vet jag?
Jag ska tänka på om jag vill joina "bloggvågen" eller om jag skippar det helt. Jag kanske inte ens har några läsare så att det är helt meningslöst att skriva...
Aja.


RSS 2.0