Ny design!

Nu har jag äntligen gjort en ny design på min blogg. Tycker att denna var lite roligare än den förra... Med en sköldpadda och allt! Visst, allt jag köper och så är rosa - men jag kände att grönt är skönt. Det passar till våren. Själv sitter jag hemma och har ont i min hals. Har precis kollat klart på "Almost Faumos", den var ju sådär. Men sevärd. Min kusin har lagt över massa "Pokémon" avsnitt och jag kanske ska ta och se på några sådana. Men nu ska jag ta på mig och gå runt och vara sjukskabbig.

Grattis!

Grattis på 12 årsdagen Madicken!



Snörena på ballongerna försvann...?

The only exception


Min syster slog mig så att jag fick näsblod.

Jag har inte skrivit här på länge. Har inte haft tid och när jag väl hade tid kom jag inte på något att skriva. Men nu ska jag försöka sammanfatta mitt liv i punkter. Hehe, då börjar vi.

● Som min rubrik sa så fick jag näsblod när vi småbråkade på skoj och jag fick en spark på näsan (det var ju inte meingen). Efter att jag hade sagt att det gjorde ont 100 gånger så märkte jag att jag hade fått näsblod. Not so good...
Fanny har en häst.
● Det har varit alla hjärtans dag och jag har ätit gelehjärtan, vilket är vääääldigt gott! Men det är en sån grej som bara är goda på alla hjärtans dag. Ungefär som att risgrynsgröt bara är gott på julafton. 
● Jag har varit på bio och sett "The Wolfman". Riktigt bra film! Se värd! 
● Jag har inte sett en läskig skräckfilm på länge, jag tycker att det är ganska tråkigt. Vill se en läskig en!
● Imorgon ska Andrea, Fanny och Emelie sova hos mig och då ska jag skrämma dom med en skräckfilm så att dom kommer att kissa på sig. Får försöka med "Paranormal Activity". Jag tycker att den är långt ifrån läskig fattar inte hur folk blir rädda, men tydligen så blir alla utom jag rädda så att det kan skrämma dom. Fattar inte vad som är läskigt med en dörr som flyttar sig 10 centimeter på en hel natt... 
● Idag ska jag fika med Hannah, mycket trevligt. Vi har bokat om 4-5 gånger, men nu ska det äntligen bli av.
● Paramore har en ny video.
● Jag har lärt mig sjunga "She got me like nobody" i "Poker Face" med Lady GaGa så nu försöker jag få asmycket poäng så att jag kommer med på listan...


Så, det var allt tror jag!


Videon är borta från youtube.com så att det får bli en annan länk.
Paramore - The Only Exeption:
http://www.paramore.net/video/the-only-exception-2/

Hej, svejs!


I've been playing your daily tune...

...when you having all your troubles at home.


Läste nyss Nicklas Hockers blogg och han hade lagt in ett klipp där han och Robin Bengtsson sjunger "Romance Gone Wrong", vilket är min favoritlåt med Nicklas, med en twist. Riktigt kul! Det påminnde mig om hur bra han och låten faktiskt är. Alla gånger han har "nämnt" mig på sin blogg. Alla gånger han har gjort mig glad! Haha, jag är väl en riktig efterhängare fortfarande... Men det är faktiskt kul!
I lööööv Nicklas Hocker!



Ja, en bild på Nicklas.

Till min kära vän!


Gud var jag blev glad, och sen så jävla f*cking sur!

Först måste jag skriva att jag har bokat biljett till "The Wolfman" om en vecka! Spännande som fan!

Igår så var det final i "Paradise Hotel" som jag sett fram emot sen serien började... Men av alla kvällar att vara dödströtta på så är det ju självkart att det är just den kvällen då jag vill hålla mig vaken till "Paradise Hotel" finalen. Men nej, det är ju självklart att jag var trött just den dagen och kunde inte ens hålla ögonen öppna till klockan var nio! Ja, så att jag tänkte se det på TV6 play när jag kom hem från skolan.
MEN det är ju självklart att någon läser högt i klassrummet att Jackie vann!
HON SKULLE JU FAN INTE VINNA, HON SLOG UT CIMON!
Fast jag anade att hon skulle vinna...


No pic this time.

RSS 2.0