hmm...


Läs min systers blogg!

http://www.madickenakerlund.blogg.se/

Eclipse


Känner mig trött och kreativ

Denna helgen har varit väldigt omtumlande. Det har hänt bra saker, men även mindre bra saker. Men livet går ju upp och ner, så kommer det alltid vara.

Jag har haft en riktigt konstig dag igår. Jag och min syster var hemma för att vi båda var sjuka. Vi underhöll oss på alla möjliga sätt. Vi spelade kort i två-tre timmar. Och vid ett tiden så plingade det på dörren och utanför så stod det en brevbärare som gav mig posten för att han inte kunde lägga det i lådan... Gissa vad det var?
MIN "NEW MOON" DVD! Jag blev så jävla glad! Posten var ju seg så att jag fick den inte i fredags så att jag fick gå igenom en hel helg utan denna underbara sak! Gud vad jag gillar den filmen. Man längtar ju inte mer till "Eclipse" när man tittar på smakprovet som är med bland extramaterialet.
Eftersom att det är över 4 timmars extramaterial så har jag inte haft tid att titta på allt. Även om extramaterialet både är roligt och intressant så är det ingen människa som orkar sitta i 4 timmar och titta på det i sträck.

När jag satt på en bänk idag så blev jag värsta sugen på att skriva! Innan kunde jag sitta och skriva flera timmar varje dag, men har inte haft den lusten på ett tag. Men nu är den tillbaka. Nu är det upp till bevis att se vad som kan skrivas ihop.


(var tvungen till att lägga in en bild)


Fiiiiiilmtaaaajjjmmm

Filmer som man borde se!


   

   

Nicolina & Darin

Har ju glömt att länka till min video på mig och Darin!

 


Testar bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Ska lära mig hur man gör.

Ljummen varm choklad & nudlar med broccoli

Jag åt ljummen varm choklad & nudlar med broccoli till lunch. Ingen kombination jag rekomenderar! Men det var ganska gott. Jag brände mig på tungan och det var lite tråkigt och det är så obehagligt.

Jag kom nyss hem från doktorn och allt var okej med mina leder, tack för det! Jag orkar inte åka dit hela tiden för att kolla lederna... Så tråkigt.

Jag har snart kollat klart på "True Blood" säsong 2. Jag älskar det! Sookie/Anna är så söt! Att hennes pojkvän Bill ser gammal ut och lite läskig spelar ju ingen roll. HALLÅ?! HAN ÄR EN VAMPYR! Fast han är väldigt överbeskyddande tycker jag, men det spelar ju ingen roll. Middag för vampyrer vill ju ingen bli. Eller...?
Sookie har ju allt! Hon är en vampyr till pojkvän (vem vill inte ha det?) och hon kan läsa tankar. Om jag skulle få välja en egenskap så hade jag lätt valt tankeläsning. Vilken kontroll man har på alla! Veta allt skvaller och känna folk utan och innan till utan att dom vet det. Haha! Fy vad kul! Fast det finns ju situationer då det inte är lika roligt. Som när man är på bio, då vill man ju koncentrera sig på filmen och inte andras tankar. Man får lära sig att stänga ute saker. Hmm... Komplicerat.
Jag ska fundera över beslutet på vilken egenskap jag vill välja om jag får chansen. Det är ju bäst att redan tänkt ut sånt... Om ifall man nu man får chansen att välja och bara har 10 sekunder på sig att svara. Då har man inte tid att tänka och då är det bra att planera i förtid. Jag menar, det är ju jättetroligt att det kommer hända att en gubbe kommer från ingenstans och frågar om jag vill ha en hemlig superkraft och jag får 10 sekunder på mig att svara.
Man vet aldrig!

Jag och Madicken (min syster) var på bio igår och såg "Remember Me". Den var riktigt, riktigt bra! Jag vill se den igen! Men det är slut på att se samma film på bio två gånger. Såg ju "Shutter Island" två gånger förra veckan. Fast jag måste säga att "Shutter Island" var bättre än "Remember Me" och att jag är efterbliven och inte förstod "Shutter Island" förrens jag såg den en andra gång. Och jag kunde ju inte glömma hela filmen innan jag såg den igen och skulle fatta. Spelar roll?
Tillbaka till "Remember Me"; Filmen hade lika dålig humor som jag och jag skrattade fler gånger än vad jag brukar när jag ser på film. Sen att Rob Pattinson var med är ett plus! Han var faktiskt riktigt snygg i en stor del av filmen. Jag skämdes för mig själv att jag kände igen Rob bakifrån när man BARA såg hans rygg. Vem fan känner igen någons rygg? Jag måste sluta se filmer med Rob. Eller nej, det tycker jag inte alls att jag måste.
Men jag kan ju inte hjälpa att han drar av sig kläderna. Han är ju helt naken i "Little Ashes", men det är inget man vill se. Han är naken när han blir påsatt av en kille bakifrån. INGET FÖR BARN! Eller hetrosexuella. Haha!
Hur kommer det sig att jag kommer av mig på ämnet hela tiden? I alla fall, tillbaka till "Remember Me"; Jag tycker att filmen är smart gjord och jag tycker att slutet är genomtänkt och jag hade inte gjort det bättre. Dom sista sex orden var ju ganska logiska. Jag skriver som dom sa på radion: Hade man tänkt två steg längre fram så hade slutet varit uppenbart. Man blir nästan irriterad på sig själv för att man inte tänkte så långt när man sitter i biosalongen.
Smart sagt! Eftersom att jag själv citerade och la till några ord så gjorde jag meningen bättre själv... Jag har dålig humor.
SE FILMEN!


En sak till har hänt... Det är som en Revolution i "Twilight"-världen.
ECLIPSE TRAILERN ÄR UTE! OH MY F*CKING GOD!

 



Serier

Hej. Jag håller på att mixa att kolla på "True Blood" och "The Vampire Diaries". Det är inte speciellt likt även om båda handlar om människor som är ihop med vampyrer.
Trevlig värre!


Sookie och Bill


10 saker som ni säkert inte visste om mig:

10 saker som ni säkert inte visste om mig:


1. Jag har inte gått på en A-brunn sen i sexan
2. Jag sover med lampan tänd
3. Min favoritfilm är en kultfilm från 1983 - G som i Gemenskap
4. Jag har sett filmen Twilight nästan 60 gånger
5. Jag är riktigt bra på Mario Kart
6. Jag äter inte lök
7. Är stammis på Biblioteket
8. Jag (och min syster) ligger över top 1000 på Lips
9. Jag äger en palm som jag döpt till Johan
10. Jag kan vända pannkakor genom att kasta dom upp i luften


Jag hade tråkigt och skrev detta...

Kom ihåg mig!

YES! Igår fick jag tag i två gratisbiljetter till "Remember Me" förhandsvisningen på onsdag. Så sjukt glad! Jag ska dra med min syster. Det är inte världens bästa platser, men eftersom att det är gratis överlever jag/vi! Ska bli så sjukt kul. Fjärde bion i år. Jag har blivit en bio nörd. Skriver ju nästan bara om bio i bloggen. Men det är min blogg och jag skriver vad jag vill!
Nämnde jag att Rob Pattinson är med i "Remember Me" och är väldigt snygg? Nu gjorde jag det.
Jag skrev ju i förra inlägget att det var en sak jag skulle göra men inte berätta, och det var att skaffa gratisbiljetter.

Jag sitter som vanligt i skolan, sällan, men det är en sak jag gör ganska ofta. Och det är ofta i skolan jag har ork till att skriva blogg. Ska nog göra lite mer nytta genom att läsa i min bok "Som om ingenting" av Katarina von Bredow. Jag läste den när jag var 10 år eller något i den stilen och kommer inte ihåg speciellt mycket. Kommer inte ens ihåg om jag läste klart den.
Den handlar om Elin som blir kär i sin bästa kompis pappa Paul.
Konstig bok.






(Bild från Remember Me")

Jag är nästan lite nervös...

Idag har jag inte gjort ett skit... Tittat på "Vampire Diarys", den serien är så patetisk så att jag är tvungen att kolla på den... Och jag har snart läst ut "Syskonkärlek". Den är ju så jävla bra! (Har läst den ett par gånger innan). När jag satt på tåget så var jag tvungen att sluta läsa för att jag började nästan gråta. Jag kan ju inte berätta varför - då avslöjar jag ju hela boken.

På torsdag händer antagligen något stort! Jag berättar inte vad... Då förstör jag kanske för mig själv!

Aja, bio ikväll. "Shutter Island". Hoppas att filmen är bra! En psyktriller är precis vad jag gillar!

Jag märkte att jag snart har sett 5 av 12 filmer som går på bio just nu. Och nästa vecka så blir det "Remember Me" och inom kort så blir det även
"Alice i underlandet!!! Jag är en bio nörd! Det som folk tycker är ännu konstigare än att gå på bio så ofta är att jag har börjat gå ensam... Än så länge har ingen bitit mig, hoppas att det förblir så.



Trailer på "Shutter Island":

Hej då!

Johan Palm's forum är borta. Har inte mycket mer att säga...


Nu är lovet slut...

Är i skolan nu, första dagen efter lovet. Jag är inte så jättetrött faktiskt, men det ska bli najs och gå och lägga sig och sova middag när jag kommer hem. Slutar ju klockan 11 idag och om jag har tur så hinner jag hemma 12.49.

Jag har inget att göra i skolan. Vi håller fortfarande på med webbdesign och jag behöver inte göra någonting eftersom att jag inte får något betyg i det. Jag hade lika bra kunnat vara hemma, men av regler om csn och sånt så måste jag befinna mig i skolan. Dumt. Jag har lite på ett svenskaarbete att göra, men det är allt. Har ju en lektion imorgon till det också. Ganska lungt på skolfronten med andra ord.

Jag hade tänkt att gå på bio imorgon! "Shutter Island". Mina päron såg den i fredags och tyckte att den var riktigt bra. Jag tänkte också se den och såg att det var csn rabatt på den på vardagar´. Idag kan jag inte eftersom att det är "Outsiders" och "Spörlöst" på tv, men imorgon klockan 18 så sitter jag antagligen i en biosalong. Spännande. Nu är klockan 9 och jag ska få något gjort... (Hoppas att jag får mig själv till att göra det också!)

Jag gillade faktiskt denna låten:

RSS 2.0